viernes, 18 de diciembre de 2020

AVALUACIÓ VS QUALIFICACIÓ

 

En aquesta entrada toca acomiadar-se i el sentiment es que no sols toca acomiadar-se de la assignatura sinó que toca acomiadarse de una de les millors etapes de la nostra vida, de cuatre anys d’amistats, de bons i mals moments, de mestres, de experiències de totes les assignatures que hem donat i de un milió de coses que anem a trobar a faltar quan acabem la carrera i comencem a ser conscients de que la vida ens va canviar.

Aquest clarament no anem a recordar-lo com al millor any de les nostres vides, però com a estudiants va a ser especialment recordat com un any atípic en molts aspectes, queda clar que la dinàmica de la classe no ha estat ni de lluny propera a la que haguera sigut en cas de haver assistit el grup sencer a la facultat. Aquest any ha sigut difícil per a mantenir la concentració en els estudis ja que una setmana tenir classe i a la següent no rebre pràcticament noticies dels mestres afecta en quan al rendiment i a l’aplicació dels alumnes amb les assignatures. Està clar que aquesta situació ens a agafat a tots per sorpresa i no estàvem preparats per a ella així que ara que ja quasi hem acabat la sensació es la de llevar-se un pes de damunt, la de tindre moltes ganes de finalitzar aquest quadrimestre tan estrany i poder anar a les practiques a gaudir tant com el COVID-19 ens deixe.

En allò que es refereix a la assignatura de Didàctica dels jocs i les activitats esportives puc dir que més menys sabia com seria perquè al meu grau superior vaig estudiar una assignatura molt pareguda. Crec que les sessions que hem tingut han sigut molt bones i elaborades i els mestres han tingut detalls amb nosaltres com portar a professionals del deport o portar-nos al trinquet que són de agrair, però també em quede amb la espineta clavada de com haguera sigut aquesta assignatura i les activitats que podríem haver aprés de no ser per el moment que ens ha tocat viure. Així i tot son molts els recursos i continguts que ens han oferit els nostres mestres per a preparar-nos a més ens han donat recursos per a que per la nostra pròpia voluntat seguim creixent.

Així que per acomiadar-me d’aquest any dir que espere seguir formant-me i evolucionant amb aço que m’agrada i que ha estat un plaer tenir l’oportunitat de haver conegut tota la gent que conegut gracies al camí que vaig escollir recórrer fa quatre anys i que desitge poder dedicar-me al mon de la docència per molts anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

REFLEXIÓ I AVALUACIÓ BLOC CRISTINA

  Després del viscut i a partir dels dos articles de l'aula virtual que nomene a continuació i que han sigut la base teòrica del bloc. C...