viernes, 18 de diciembre de 2020

EL MEU ESPORT ALTERNATIU: QUIDDITCH

 

El esport alternatiu que he decidit escollir es el Quidditch, la elecció d’aquest esport es tot el context que l’envolta, ja que aquest és el deport de la famosa saga de llibres i pel·lícules del mag mes conegut de tots els temps, Harry Potter, aleshores aquest deport es una gran opció per a treballar amb l’alumnat perquè es pot fer un gran treball de transversalitat entre les assignatures de llengua i  d’educació física.

Altre dels motius son la gran quantitat de valors i continguts que podem treballar amb els nostres alumnes a traves d’aquest deport, com per exemple el treball de desplaçaments, salts, girs, llançaments i recepcions. A més de treballar els valors que promou el deport com són l'esforç personal, la relació amb els altres i l'acceptació del resultat, utilitzar els recursos adequats per a resoldre situacions bàsiques de tàctica individual i col·lectiva en diferents situacions motrius, distingint estratègies de cooperació i oposició, etc.

Ací deixe aquesta infografia i un vídeo per a que conegeu millor el deport del Quidditch






3 comentarios:

  1. Hola bon dia Raúl, la teua entrada està molt interessant de llegir. Les teues explicacions com el vídeo expliquen molt bé aquest esport alternatiu. Si tingués que dir-te algun aspecte a millorar seria la infografia, ja que trobe que hi ha un poc de massa informació en aquesta. Pel que tinc antes, les infografies serveixes per a explicar conceptes i presentar dades de manera gràfica i que resulte més atractiva: la part de espai, temps i material si que té aquestes característiques, però trobe que l’apartat de regles no (és un poc massa extens).

    Per tot el nomenat anteriorment, considere que aquesta entrada es mereix un 8.

    ResponderEliminar
  2. Raül, perdona por poner en todos los comentarios tu nombre con acento en lugar de diéresis. Gran error mío, por favor no me lo tengas en cuenta.

    ResponderEliminar
  3. Hola Raül!
    El teu esport alternatiu em pareix molt interessant! Mai havia sentit parlar d'aquest esport alternatiu, però de segur el portaré a la pràctica en un futur. No obstant, pense que si hagueres resumit o organitzat la infografia d'altra manera haguera quedat més neta i clara. No obstant, la meua nota és de 8'5.

    ResponderEliminar

REFLEXIÓ I AVALUACIÓ BLOC CRISTINA

  Després del viscut i a partir dels dos articles de l'aula virtual que nomene a continuació i que han sigut la base teòrica del bloc. C...